Event Detail

Sommerklar med Copenhagen Cartel i POP IN

20. jun. 2022, 10:00 - 3. jul. 2022, 20:00

Kgs. Nytorv

Beskrivelse

Besøg Magasin Kgs. Nytorv i uge 25-26, hvor Copenhagen Cartel overtager POP IN i stueetagen. Her kan du se deres flotte kollektioner, som udfordrer de traditionelle produktions- og forbrugsmønstre for tøj og tekstil og dermed letter lidt af det tryk, som vores nuværende livsstil har på planeten ved at genanvende eksisterende ressourcer og bruge innovative fibre, materialer og produktionsmetoder.

 

I januar 2021 satte Katrine Lee Larsen og hendes virksomhed Copenhagen Cartel purpose og grønt iværksætteri på dagsordenen, da hun åbnede den 6. sæson af DR’s populære program, Løvens Hule. Ideen til Copenhagen Cartel kom til Katrine, da hun tilbragte et år på Bali, hvor hun oplevede de store mængder plastik, der hvert år rejser med havstrømmene og skylles op på paradisøens hvide badestrande under monsunen. Med et overbevisende, emotionelt og purpose-driven pitch, fik hun løven Christian Arnstedt på krogen.

 

Hos Copenhagen Cartel tror vi på at havet er et magisk sted, fuld af liv og utæmmet magi - og vi er dedikerede til at sikre, at det forbliver sådan. For at redde havene, tager vi mere end bare et standpunkt, vi tager action. Hver eneste dag står vi op og kæmper for et renere hav.

Adresse

Kgs. Nytorv, Kongens Nytorv 13, 1095 København